"A Hyaluron Penről Gabitól hallottam először. Közelítek a 4X felé és nyilván érdekel, hogy jól nézzek ki. Kozmetikai kezelésem minden hónapban van és szuper, de az arcom kezd kissé vékonyodni és már látszanak az első jelek... És akkor Gabi ajánlotta, hogy töltsük fel az arcom hyaluronnal, ami egy szuperhidratálást jelent valójában! Egyenletesen beporlasztja a Hyaluront a bőrbe és az ott sok vizet képes megkötni, ezzel kicsit teltebb és sokkal hidratáltabb lesz az arcom! Ámultam, hogy mik vannak és megcsináltuk. Imádom, azóta a számba is töltöttünk és teltebb, tetszetősebb az is. Soha nem töltettem volna olyan tűs eljárást és féltem is, hogy túl sok lenne! De ez, nagyon bejön, a férjemnek kimondottan tetszik, diszkrét, mégis olyan kívánatos! Ajánlom mindenkinek, aki nem szeretne túlzásokat, de azért töltetne egy kicsit." (Tímea, 38 éves)

 

"Amikor kezelésen voltam Gabinál, mesélt egy eljárásról, ami megoldást nyújtana arra, hogy a korral kissé beesett, mindig ráncos, száraz kinézetű a szám. Már nem is használtam rá még szájfényt sem, nemhogy rúzst, hiszen az még jobban kiemelte a szárazságát, összeesettségét A kezelés végén töltöttünk bele hialuront, felhidratált és olyan diszkréten telt lett tőle. Nagyon tetszik és örülök, hogy megcsináltuk, azóta kirúzsozom, és nem győzöm beseperni a dicséreteket, mindenki azt mondja, hogy milyen jól nézek ki! A töltés egyáltalán nem feltűnő, olyan természetes! Csak mi tudjuk, hogy valójában töltve van! 😉 Biztos, hogy kb. fél év múlva, ha elkezd felszívódni, újra töltjük! Szeretem, tetszik." (Ilona, 58 éves)

 

"Az orr-száj barázdám egyre jobban zavart, töltetni akartam és ezután itt megláttam a Hyaluron Pent. Gondoltam megpróbálom, mert a szuritól félek, de ez nem fájdalmas. Gyorsan kész volt, elégedett vagyok az eredménnyel, Gabi nagyon precízen megcsinálta. Tökéletes és nem fájt." (Szilvi, 28 éves)

 

Mi a különbség a Hyaluron Pen és az injekciós töltés között?

A Hyaluron Pen és az injekciós töltés közti különbség az, hogy a Hyaluron Pennel való arc töltés/dúsítás soha nem lesz csomós, mert a hyaluron egyenletesen oszlik el. Ez érvényes a száj dúsításra is!

 

Mi a Hyaluron Pen?

A Hyaluron Pen egy tű nélküli, fájdalom mentes kozmetikai eszköz.

A Hyaluron Pen Professional használatával a következő eredményeket lehet elérni:

 • Magas fokú hidratáció és bőrtáplálás
 • Nem túl mély ráncfeltöltés
 • Diszkrét ajakdúsítás ❣

A technikáról:

A Hyaluron Pen egy kozmetikai eszköz, amely elegendő nyomást hoz létre, a hyaluronsav bőrbe történő „bejuttatásához”. A technika használatával nagy mértékben javíthatunk a ráncok állapotán és az ajkak teltségén.

Az eljárás teljes mértékben biztonságos, hiszen a bőrbe pontosan ugyan azt a savat juttatjuk be, melyet bőrünk maga is előállít. Ez nem más, mint a hyaluronsav.
A szervezet által termelt hyaluronsav a bőr Epidermis és Dermis rétegeiben található és az egyik fő funkciója, hogy a vizet a bőrszöveten belül tartsa. Minél több hyaluronsav van a bőrben, annál több vizet képes megkötni, ami fiatalabb megjelenést eredményez.

Hyaluron Pen

Professional sűrített levegő segítségével, előre meghatározott mennyiségű hyaluronsavat képes bejuttatni a bőrbe.

A tűs eljárásokkal ellentétben ennél az eljárásnál a hyaluronsav egyenletesebben szétoszlatható a bőr rétegei között. A beavatkozás után, a kezelt területtől függően akár már egy napon belül nem látható külsérelmi nyom, viszont az eredmény azonnal észrevehető. A Hyaluron Pen hyaluronsavat képes biztonságosan a bőrbe juttatni, ami nagy mennyiségű vizet képes megkötni, így tölti fel a mély ráncokat is és teszi hidratálttá a bőrt.

A professzionális Hyaluron Pen kezelésnél tartós feltöltő hatás érhető el, 3-12 hónapig megmarad az eredmény.

 

Alkalmazható:

 • Nem túl mély orr-száj barázda.
 • Nem túl mély marionett ránc.
 • Diszkrét ajak és az ajak feletti ,,cigaretta" ráncok.

Egy ajak feltöltéséhez általában 1 ml anyag szükséges, vékonyabb ajkak esetén 0,5 ml. Ha az eredménnyel, teltséggel nem vagy elégedett, 2 hét múlva még tölthetünk hozzá.

Orr-száj barázda töltéséhez minimum 1 ml anyag szükséges. Az eljárás fájdalom mentes, az ajaktöltés minimális kellemetlenséggel járhat.

A teljes arc feltöltéséhez/hidratálásához minimum 1 ml szükséges.

Az eljáráshoz kifejezetten ehhez a technikához fejlesztett, kiváló minőségű steril, orvosi hyaluronsavat használunk.

 

Fontos tudnivalók a kezelésről⤵️

A bőr ránckezelésére és az ajak volumennövelésére szolgáló kezelést egy TŰ NÉLKÜLI injektor készülékkel végezzük. A készülék biztonságosan, egy túlnyomásos technológia segítségével hatóanyagot, töltőanyagot juttat a bőr mélyebb rétegeibe. A kezelés helyén duzzanat, bőrpír, ritkán véraláfutás keletkezhet, ami pár nap alatt múlik el.

A Hyaluron Pen kezelés a bőr öregedésével járó bőrállapotok, esztétikai állapotok kezelésére való, az eredmények változhatnak a különböző bőrtípus és kezelési terület függvényében. Egyénenként változó az, hogy hány kezelésre van szükség a megfelelő eredmények elérésében.

Előtte - Utána

Nem végezhető el a kezelés ha:

 • Fertőzőbetegségben, vagy valamilyen bőrbetegségben szenvedsz;
 • A kezelendő bőrfelület rosaceás, vagy be van gyulladva;
 • Közvetlenül műtét után, illetve annak helyének közelében;
 • Véralvadását gátlót szedsz –bármilyen daganatos betegséged van;
 • Terhesség alatt – Herpesz-hajlam esetén megelőző kezelést kell alkalmazni!

Leégett, nap pirította bőrt nem lehet kezelni.

Előzőleg, más által történt hyaluron töltés beavatkozás után minimum 4 hónapnak el kell telnie.

Szilikon anyagra TILOS tölteni!

Teendők a kezelés után:

 • Tartsd tisztán a kezelt területet
 • Szolárium, szauna, intenzív testedzést kerüld min. 1 hétig
 • Ajak volumennövelés után első 3 napban napi 2 liter folyadék fogyasztása ajánlatos

Otthoni ápolás:

 • 3 napig kerüld a sminkelést
 • Tartsd tisztán a kezelt területet
 • Sminktetoválás után minimum 3 hónapot várni kell.

A tartóssági idő egyénileg változó: 3–12 hónap között.
Nagyon fontos a megfelelő folyadék bevitel.

A tartósság mértékét negatívan befolyásolja:

 • Stressz, -kevés folyadék bevitel
 • Túlhajszolt életmód
 • Dohányzás
 • UV hatások