30 év felett ajánlott

Az arany emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatása már az ősi egyiptomiak óta ismert. Az arany kozmetikai terápiás eljárása lehetővé teszi a pozitív energiamezők és a belső fizikai folyamataink kedvező irányú befolyásolását, ami a bőrre nyugtató, gyulladásgátló hatást gyakorolhat és védelmet nyújthat a szabad gyökök ellen.

A sejt revitalizációja és biokémiai folyamatainak javítása révén a bőr erősebbé, sugárzóbbá, élettel telivé válik. Az arckontúrja javul, a bőr frissebb puhább fiatalosabb lesz. Az arany pozitív funkciói egy lipopeptidhez (DHEA fiatalsághormon) köthetőek. Regenerálják a bőr károsodott citokin egyensúlyát és szabályozzák az immunfolyamatot.

A Flash Beauty/24k Gold eljárás lényege

A 24k Gold eljárás lényege abban rejlik, hogy a rádiófrekvenciás stimulálás után a mezoterápiás hatóanyagokat Skin Drinerrel közvetlenül a mélyen lévő szövetstruktúrába injektálja, majd mindezt a luxus aranykezeléssel párosítva, szuperintenzív arcfiatalítást tesz elérhetővé felhasználói számára.

A gyógyászat és a kozmetika mezoterápiás hatóanyagai akkor fejtik ki a legintenzívebb hatásukat, ha pontosan oda kerülnek, ahol a beépülésük esélye a maximális, maga az arany jótékony hatása a szervezetre és a bőrre pedig már régóta közismert. Ezek az anyagok fokozzák a sejtek anyagcseréjét, így a kötőszövet saját kollagén és elasztikus rostjait stimulálja. A kezelések eredményeképpen azonnali hidratálás, egészségesebb, rugalmasabb és csodálatosan fiatalosabb bőr lesz érzékelhető.

Nagy előnye még ennek az eljárásnak, hogy gyakorlatilag veszélytelen. A 24k Gold terápia gyors, teljesen fájdalommentes, eredményessége pár alkalom után látványosan megmutatkozik.

Flash Beauty/24k Gold kezelés - hölgyeknek és férfiaknak egyaránt!

Videók