Szegeden CSAK a Cicomában!

A kezelés nincs korhoz kötve, indokolt esetben bárkinél alkalmazható

Miért hasznos a Thermage kezelés?

Az életkor előrehaladtával fokozatosan csökken a kollagén és elasztin termelő fibroblast sejtek aktivitása. Ennek hatására a bőr egyre inkább veszít feszességéből, rugalmasságából. Az apró ráncok elmélyülnek, a bőr meglazul, megereszkedik, petyhüdtté válik. A folyamat szerencsére megállítható és nagymértékben javítható. Fejlett rádiófrekvenciás technológiák alkalmazásával szelektív hőkárosítás jön létre, melynek hatására a kollagén rostok termelődése aktivizálódik. A spontán összehúzó hatás révén, azonnali bőrfeszesítést eredményez. Az arc fokozatosan visszanyeri rugalmasságát, a ráncok mélysége csökken, turgora nő, fiatalos ragyogó arcszínt adva az arcnak.

A Thermage kezelés a bőrfeszesítés és kontúrjavítás biztonságos és ellenőrzött módja!

A szervezett saját kollagénjének stimulálását végzi, a bőr tónusát, kontúrját és szerkezetét újítja meg.

A Thermage teljes mértékben non-invasív eljárás.

Nincs szike, nincs injekció, nincs komplikáció!

A kezelés alatt, a bőr meglévő kollagénjét feszíti meg és a továbbiakban pedig stimulálja a kollagén termelést.

A hatás ezért részben azonnali és látható, másrészben elhúzódó és állandóan javuló, a kezelést követő hatodik hónap végéig.

Az eredmény évekig látható!

A Thermage kezelés minden bőrtípusnál és minden bőrszín esetében alkalmazható. Nincs évszak függőség, a Theramge télen, nyáron, minden évszakban használható.

Thermage kezelés előtt
Thermage kezelés után

Bőrünk 3 rétegből áll. A látható külső réteg az epidermis, középső, kollagénben gazdag réteg, a dermis és a legmélyebben fekvő réteg, amely zsírszövetéről és a benne található kollagén rostok hálózatáról ismert, az pedig a subcutis. Ha ebben a három rétegben csökken a kollagénrostok mennyisége, a korábbi, túlzásba vitt napozás, genetikai okok, vagy a normál öregedési folyamat miatt, akkor az arc bőre megereszkedik és ráncosodik.

Azok a módszerek, amelyek csak a felületen fejtik ki hatásukat - azaz a krémek és a hagyományos kozmetikai kezelések -, nem képesek a mélyebb rétegek kollagén termelését befolyásolni!

 

A Thermage, olyan non-invasiv módszer, amely feszesíti a bőrt és megújítja a bőr mindhárom rétegének kollagén termelését.

A Thermage kezelés, képes bárhol a testen feszesíteni, a bőrszövet mélyebb rétegeiben található kollagén rostokat, így a szemhéjon is alkalmazható. A módszer a bőrszövetben felmelegedést okoz, ez azonnal stimulálja a kollagén rostokat, de még hetekig dolgozik, így a beavatkozást követő hat hónapig egyre javul a bőr állaga.

Videók

"Mintha felpumpáltad volna"

"Mennyivel feljebb van a szemöldököm"

"Tömör, feszes lesz tőle a kötőszövet."

"Nincs ránc, nem lóg a bőr"

"A különbség: 10 év"

"Sokkal tömörebb, feszesebb lett a bőröm"

"Érzem, nem kell megnézni!"

"A barázda eltűnt!"

"Mennyivel feljebb van a szemöldököd!"

"Felcsúszott a ráncom!"

"Az az oldal, ahol már kész van, ruganyos, a másik oldal meg még olyan szottyadt."

"Azért csináljuk, hogy telt, szép, feszes legyen az arca."

"A szemem alatti rész a leglátványosabb."