"Mindig jártam kozmetikushoz, de sosem éreztem a kezelések után, hogy olyan ,,pihepuha" ragyogó lenne a bőröm. Mivel sokat hallottam a kolléganőimtől a Cicomáról, ezért egyszer csak eljöttem. Ennek már kb. 20 éve. Akkor értettem meg, hogy mi az igazi kozmetika, akkor láttam azt, hogy milyen az, amikor tényleg megszépül az ember! Azóta Gabi olyan kezelést csinál nekem, amilyet akar. Vakon bízom benne. Csak ajánlani tudom mindenkinek." (Ilona)

"A legfinomabb kezeléseket is kipróbáltam már. Megbízható, korrekt, és megnyugtató érzést adó hely. Ajánlom mindenkinek, aki az igazi szépítkezés híve." (Hajni)

"Élvezem a doromboltató arcmasszást!"

"Mínusz 10 év. Köszi!"

"A buszon beszélgetett két hölgy valami ,,csodatükörről", meg hogy te is a Cicomában, meg én is a Cicomában, így Cicoma meg úgy Cicoma, meg hogy ott olyan kiegyensúlyozott, kellemes a hangulat, más mint amihez eddig szoktak. Csak hallgattam őket, és otthon rákerestem a neten. Gyorsan megtaláltam, megnéztem és bejelentkeztem egy arcmasszírozásra. Azóta odajárok." (Zsani)

"Több helyen és több társaságban hallottam már a Cicomáról. Kíváncsivá tett és amikor arctisztításra kellett mennem, oda jelentkeztem be. A kezelés hatására sokkal finomabb lett a bőröm, mint azt el tudtam volna képzelni. Ami pedig meglepett, hogy Gabi töviről hegyire minden jó tanáccsal ellátott, hogy mit és hogyan használjak otthon." (Éva)

"Én és még több száz hölgy azért szeretünk Cicoma vendég lenni, mert a Cicoma megbízható, pontosan tartja az időpontot, nem kell várni! Az árjegyzék ráadásul nyilvános a weboldalon a Facebookon, az utcai kirakaton, és az üzletben is. És csak egy emberrel foglalkozik egyszerre! Minden figyelme azé az eggyé, akit kezel!" (Vali)

"26 évvel ezelőtt, a Cicoma kozmetika volt a munkahelyemhez közel. Bementem, arcmasszázst kértem, és 26 éve, minden héten bemegyek, arcmasszázst kérek. Ennek köszönhetően azzal a megnyugtató érzéssel megyek minden évfolyam találkozóra, hogy ismét begyűjthetem az évfolyamtársaim elismerő tekintetét, hogy rajtam nem fogott az idő! (Judit)

"Gabiból sugárzik a profizmus, már több mint 30 éve szépít, és ugyanolyan lendülettel, jókedvvel csinálja, mint amikor kezdte." (Anikó)

"A feleségem és a lányom áradoztak a Cicomáról, hogy milyen jó dolgok vannak ott és de jó lenne oda elmenni egyszer. Karácsony előtt bementem és vettem a lányomnak és a feleségemnek egy-egy Cicoma Ajándékutalványt! Mondanom sem kell milyen boldogok voltak és azóta is vendégek ott." (Tibi)

"Hm. Nagyon szép lett!"

"Nincs ráncom!"

"12 éves voltam, amikor az anyukám egy kollégájától hallott a Cicomáról. Elvitt. Ott nőttem fel, Gabi volt a második anyukám. Amit otthon nem beszéltem meg, azt tőle kérdeztem, és megtanított sok mindenre. Ma már felnőttként járok hozzá, és szeretném, ha a gyerekemet is ő kezelné majd!" (Betti)

"Az utcáról hívogatott be a fényreklám a Cicomába. Tanácstalan voltam, nem tudtam milyen kezelést kérjek, amikor kicsit bizonytalanul elmondtam, Gabi rögtön megnyugtatott ,,tudom, hogy mi kell neked, ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben!" És tényleg tudta! (Zsuzsa)

"A kíváncsiság vitt a Cicomába. A facén láttam a posztokat. A születésnapomra bejelentkeztem egy aranykezelésre és egy pillára. nagyon elégedett voltam és azóta is mindig elmegyek, ha valami nagyobb eseményre szépülni vágyom!" (Anna)