Mitől más egy átlagos kozmetika kínálatától a tiéd?

A kozmetikai csúcstechnológia, a Thermage és a Rádiófrekvenciás kezelés Szegeden csak nálam, a Cicoma Kozmetikában érhető el.

Mitől más egy átlagos kozmetika kínálatától a kezelések sorozata nálad?

Kezdjük az elején: Egy átlagos kozmetikus radírozza a bőrt! Én nem! Két típusú tökéletes, gyengéd bőrmegújító hámlasztás, a mikrodermabrázió és a hidroabrázió áll a rendelkezésünkre, melyek közül percíz szakemberként a kor, a bőrtípus, és az évszak függvényében a megfelelőbbet használom.

Hányféle kezelést alkalmazol?

Egy átlagos kozmetikában kb. 4-féle kezelés a kínálat. Nekem több, mint húszféle lehetőség áll rendelkezésemre! A kezelések lehetőségének tárháza nem azért van, hogy lenyűgözzek vele bárkit is. Bármilyen hihetetlen, sokszor még ezeken kívül mix vagy kombo figurát is kreálnom kell! Itt nem futószalagon készül a szépség! Mindenkinek egyénre szabottan, pontos terv szerint állítom össze a kezelésének minden mozzanatát és azoknak a sorrendjét is! Kor, bőrtípus, jelenlegi állapot és az évszak függvényében! Ezt nem sok szakember csinálja, hiszen ez többlet munka, de én csak így vagyok hajlandó kiadni egy arcot, a kezem alól,ellátva a vendéget pontos információkkal, az otthoni ápolás tekintetében is! Mindenki azt mondja: soha még máshol nem kapott ilyen alapos, teljes értékű kezelést és mindenre kiterjedő információt.

A tartós bőrfiatalító kezelések mennyire általánosak a különböző kozmetikákban?

Egy átlagos kozmetikában ilyen típusú kezelése nem is létezik, én viszont kétféle tartós bőrfiatalító kezelést is alkalmazok: a Rádiófrekvenciás, illetve a Thermage kezelést is.