A csodák elkezdődtek! 😊 CooLifting a szépség csodafegyvere fájdalom és mellékhatások nélkül.

Próbáld ki az új CoolShine ampulla bio-fényt adó peptidekkel, Kombucha-val, mézkivonattal és aloe verával, a láthatóan fiatalabb és egészségesebb bőrért! ❤️

CooLifting anti-aging nano-emulzió

Aktív hatóanyagot tartalmazó ampulla és CO2 patron.

Coolifting anti-aging ampulla tartalma:

✅️ Hialuronsav: hidratáció, szerkezet javítás.
✅️ Tarka cirók kivonat (Sorghum bicolor): tenzor, szabadgyök megkötő hatás.
✅️ Búza fehérje: hidratáció, anti-oxidáns.
✅️ Nátrium polisztirol szulfonát / Poliestireno sulfonato sódico: feszesítés, hidratáció.

Forradalmian új módszer, meghökkentően látványos bőrfiatalító hatással. A vadonatúj eljárás alapja a kiemelkedően nagykoncentrátumú nanoemulzió bejuttatása a bőrbe, intenzív CO2 áramlással, alacsony hőmérsékleten. Eddig az alkalmazott anti-aging kezelésekre a hosszantartó kúrák, vagy a drasztikus és drága invazív, sebészeti eljárások voltak jellemzők.

A játékszabályok azonban megváltoztak, a jövő technológiája, a CooLifting megérkezett: egyszerű, gyors és hatékony! Új utat nyit a látványos, egyedi, innovatív és non-invazív anti-aging eljárások, a ráncok elleni harc és az arcfiatalítás terén.

A hideg CO2 –áramlás (krioforézis) és a nanoemulzió magasnyomású bevitele (baroforézis) eredményezi a bőrben az aktív hatóanyagok erőteljes felszívódását és az exponenciálisan növekvő érvényesülését. A bőrfelszínen hirtelen fellépő külső, intenzív hősokk azonnali és mély bőrreakciót vált ki, a szöveteket stimulálja, oxigénnel látja el.

A hideghatás ellensúlyozásaként a vérerek spontán összehúzódnak és kitágulnak (paradox vazomotorikus hatás). A CO2-nek köszönhetően a vér mikrokeringése aktiválódik, a kollagén- és elasztikus rostok termelése fokozódik, nő a szövetek oxigénellátottsága.

Ez a komplex kombináció egyrészt azonnali liftinghatást fejt ki, eltünteti a felszíni ráncokat, csökkenti a mély barázdákat, kisimítja a bőrt, másrészt hosszantartóan fiatalít, láthatóan növeli a kollagén- és elasztintermelést, felgyorsítja a bőr regenerációját, javítja minőségét és állagát.

CooLifting szépségfegyverrel egyszerűen, gyorsan és hatékonyan kezelhetjük a kor előre haladtával járó negatív tüneteket, legyen szó a mimikai ráncokról, vagy a megereszkedett arcbőrről.

A CooLifting Beauty Gun korszerű technológiája egy spanyol (barcelonai) kutató-fejlesztő csapat munkájának világszínvonalú eredménye, mely Szegeden csak a Cicoma Kozmetikában érhető el.

CooLifting AntiAging Nano-Emulzió Aktív hatóanyagot tartalmazó ampulla és CO2 patron.

🌟 Coolifting anti-aging ampulla tartalma:

✅️ Hialuronsav: hidratáció, szerkezet javítás.
✅️ Tarka cirók kivonat (Sorghum bicolor): tenzor, szabadgyök megkötő hatás.
✅️ Búza fehérje: hidratáció, anti-oxidáns.
✅️ Nátrium polisztirol szulfonát / Poliestireno sulfonato sódico: feszesítés, hidratáció.

🌟 CooShine Nano-Emulzió – A fiatalos és egészséges bőrért

Aktív hatóanyagot tartalmazó ampulla és CO2 patron

✅️ Bio-fényt adó peptidekkel,
✅️ Kombuchaval,
✅️ Mézkivonattal és
✅️ Aloe verával

Eredmény:

Láthatóan fiatalabb és egészségesebb bőrkép❣️
Minden bőrtípusra és korosztály számára használható❣️ 

 

Videó