Az egyéniség szépsége és eleganciája

Valami exkluzívat, különlegeset szeretnél?

Kérd a híres párizsi luxuskezelések gyöngyszemét, az Isabelle Lancrayt! Isabelle Lancray a híres négy nagy francia egyike, több mint 60 éves tapasztalattal a kutatásban és a fejlesztésben messze túlszárnyalta vetélytársait. Különleges és egyedülálló hatóanyagokkal (argirelin, liftonine, leuphasyl, dermosomák, fibronectin, gelee royal, mikrokollagén) minőségi márkát képvisel a nemzetközi piacon.

A termékek minden, a kozmetológiában elért hi-tech elemet tartalmaznak. A kozmetikumok hatékonyságának titka a gondosan összeállogatott, kiváló minőségű, tiszta hatóanyagok magas koncentrációjának, és a legkorszerűbb szállítórendszereknek köszönhető. A legmodernebb hatóanyagszállító kapszulák jelentősen nagyobb mennyiségben, és a bőr mélyebb rétegeibe juttatják el a hatóanyagokat, hogy azok ott fejthessék ki hatásukat, ahol szükség van rájuk.

Termékeiben több kozmetikai Oscar-díjjal jutalmazott, forradalmian új termék található.

ÜDVÖZLÜNK A JÖVŐBEN, A NANOVILÁGBAN!

BEAULIFT botox hatású kezelés arcra. Tű és mellékhatások nélkül!

Az Isabelle Lancray egyik bestseller kezelése AZONNALI LÁTVÁNYOS FIATALODÁS!

Anti-age kezelés azonnali feszesítő és ránckisimító hatással, tű, kockázat és mellékhatások nélkül.

A tökéletes anti-age ápolást egyesíti egy azonnali ráncellenes hatással. A világon egyedülálló soft peptid rendszer – melynek fő hatóanyaga a botulintoxin természetes alternatívája, az Argilerin. Az idő látható jelei ellen.

Mennyire volt nyugodt életed eddig?

Tudod, hogy minden érzelmi megnyilvánulásunk bizonyítottan hozzájárul a ráncok kialakulásához? Az arc visszatükrözi az újra és újra átélt érzelmi pillanatokat és az élénk arcjáték (mimika) bevésődik a bőrbe. Arcizmaink naponta legalább 15.000-szer húzódnak össze és ernyednek el.

De ki gondol a nevetésnél, a fájdalomnál vagy a bánatnál a ráncképződésre?

A tökéletes anti-age ápolást egyesíti egy azonnali ráncellenes hatással. A világon egyedülálló soft peptid rendszer – melynek fő hatóanyaga a botulintoxin természetes alternatívája, az Argilerin – optimális megoldást nyújt az érett, igényes bőrök számára. Az Ilsa-Pro BEAULIFT sorozat az Isabelle Lancray kutatócsoport évtizedek óta tartó munkájának eredménye.

A kezelés 3 fázisból áll: mélytisztítás, intenzív lifting (feszesítő) hatóanyagmasszázs, lazítás hosszan tartó liftinghatással. A cél a mimikai izmok természetes módon történő relaxálása, melynek hatásra a finom vonalak elhalványodnak, majd idővel megszűnnek. Az arckezelés, illetve a nyakkezeléssel kombinált arckezelés eredménye egy feszesebb, szebb és fiatalabb bőrkép.

BEAULIFT botox hatású kezelés arcra

Tű és mellékhatások nélkül! Az Isabelle Lancray egyik bestseller kezelése AZONNALI LÁTVÁNYOS FIATALODÁS! Anti-age kezelés azonnali feszesítő és ránckisimító hatással, tű, kockázat és mellékhatások nélkül. A tökéletes anti-age ápolást egyesíti egy azonnali ráncellenes hatással.

A világon egyedülálló soft peptid rendszer – melynek fő hatóanyaga a botulintoxin természetes alternatívája, az Argilerin. Az idő látható jelei ellen Mennyire volt nyugodt élete eddig? Tudod, hogy minden érzelmi megnyilvánulásunk bizonyítottan hozzájárul a ráncok kialakulásához?

Az arc visszatükrözi az újra és újra átélt érzelmi pillanatokat és az élénk arcjáték (mimika) bevésődik a bőrbe. Arcizmaink naponta legalább 15.000-szer húzódnak össze és ernyednek el. De ki gondol a nevetésnél, a fájdalomnál vagy a bánatnál a ráncképződésre? A tökéletes anti-age ápolást egyesíti egy azonnali ráncellenes hatással.

A világon egyedülálló soft peptid rendszer – melynek fő hatóanyaga a botulintoxin természetes alternatívája, az Argilerin – optimális megoldást nyújt az érett, igényes bőrök számára. Az Ilsa-Pro BEAULIFT sorozat az Isabelle Lancray kutatócsoport évtizedek óta tartó munkájának eredménye. A kezelés 3 fázisból áll: mélytisztítás, intenzív lifting(feszesítő) hatóanyagmasszázs, lazítás hosszantartó liftinghatással.

A cél a mimikai izmok természetes módon történő relaxálása, melynek hatásra a finom vonalak elhalványodnak, majd idővel megszűnnek. Az arckezelés, illetve a nyakkezeléssel kombinált arckezelés eredménye egy feszesebb, szebb és fiatalabb bőrkép.

 

ILSA-PRO EXCELLENCE L’AGE D’OR

Az örök fiatalság érintése

Amikor nem elég ragyogni, de tündökölni kell!

Esküvőkre, születésnapokra, exkluzív eseményekre.

Világújdonságokat felvonultató exkluzív professzionális kezelés, mely az életkortól független női szépséggel ajándékozza meg. A legfinomabb aranyporral nemesített “Masque Bijou” a tökéletes ápolás élményét nyújtja.

A 2 fázisú enzimpeeling alkalmazása után megkönnyebbül, egyenletessé és bársonyossá válik a bőr. A kezelés két dominánsan különböző hatású és hőmérsékletű maszk fázist tartalmaz. A meleg maszk segíti a hatóanyagok tökéletes felszívódását. A hűtő maszk megnyugtatja a bőrt és bezárja a pórusokat. A bőr újjászületik és sugárzóan fiatalos lesz.

A kezelés 120 perc erejéig visszarepít a múlt századi Párizsba. A kabin a virágok friss illatával telik meg.

Egy új csillag a szépségápolás égboltján!

ILSA-PRO EXOTIQUE Hawaii élménykezelés

Száraz, érett bőrök ápolására kialakított élménykezelés. A dél tengerek egzotikus növényvilágának hatóanyagai Oscar-díjas nanotechnológiás szállítókapszulába ágyazva. Különleges hatóanyagai a kollagénszintézist élénkítik, a ráncokat simítják és fokozzák az endorfintermelést. Kezelés lépései: enzimes peeling, hidratáló ampulla, meleg olajos masszázs, maszk, befejező krém.

SURMER, Hawaii élménykezelés 🌺

Az energiaáramlás a szervezet egészségének a feltétele. Minden szervi zavar ennek az áramlásnak a károsodására vezethető vissza.

A SURMER gyógyító, energizáló kezelés legfontosabb célja az energiaáramlás fokozása és az energia kiegyenlítése, ezáltal aktiválva a szervezet öngyógyító erejét. A kezelésben a felhasznált kozmetikai Oscar díjjal jutalmazott SURMER termékcsalád különleges hatóanyagai – mint a noni kivonat, kivonat a vad indigó magjából és a kókuszdióból – a kollagén szintézist élénkítik, az immunrendszert erősítik, a ráncokat simítják és fokozzák az endorfin (boldogság hormon) termelést.

A kortalan szépségért

Az Isabelle Lancray kozmetikumok a kutatásban és a fejlesztésben messze túlszárnyalták vetélytársaikat. Termékeik minden, a kozmetológiában elért high-tech elemet tartalmaznak, egyedülálló Oscar-díjas nanotechnológiával készülnek. A hatékonyság titka a gondosan összeválogatott, kiváló minőségű, tiszta hatóanyagok magas koncentrációjának, és a legkorszerűbb szállítórendszereknek köszönhető. Kezeléseink hatására bőre újra életre kel és fiatalos ragyogással hálálja meg.