Mi is pontosan a SkinBooster XL kezelés?

A SKINBOOSTER XL kezelést Multipoláris rádiófrekvenciával kezdjük. A kezelés során a rádiófrekvenciás hőenergia a bőrben található kollagén- és elasztin rostokat azonnal látványosan megfeszíti, termelődését stimulálja, ezzel beindítva a bőr önregeneráló folyamatait. A rádiófrekvencia nem csupán tünetet kezel, hanem a ráncosodás biológiai okát szünteti meg két réteg mélységében: epidermis, dermis.

Az LPG® a természetes, tudatos és felelősségteljes szépség támogatója ❣️ A 100% -ban természetes LPG® technika a sejtstimuláció elvét alkalmazza, köszönhetően a szabadalmaztatott és exkluzív kezelőfejeknek.

Ez az endermologie® nevű technika gyengéden stimulálja a bőrt, hogy természetes módon, fájdalommentesen és mellékhatások nélkül aktiválja a szunnyadó sejtműködést. A kifejezetten az arcra- nyakra kifejlesztett LIFT fejek intenzíven hatnak a bőrre, függőleges szívással kombinálva.

A LIFT fejek pulzáló szárnyacskái természetesen stimulálják a fibroblasztokat, amelyek aktivitása 25 éves korunk után már elkezd csökkenni. Ezek a sejtek felelősek a bőr egészséges és fiatalos megjelenéséért, mert esszenciális anyagokat, pl. kollagént, elasztint és hyaluronsavat állítanak elő.

➡️ Az LPG kezelés nem tartalmaz hatóanyagot, kimondottan fizikai eljárás mely után természetesen hatóanyag bevitel és arc-nyak-dekoltázs masszázs szükséges‼️ Pl:

✅️CooLifting hyaluronnal
✅️COOLSHINE
✅️Gyöngy feltöltő ampulla
✅️PB Hyaluron komplex
✅️PB multi feszesítő koncentratum

➡️ A kezelést masszázzsal fejezzük be❣️