30 éves korig ajánlott

Hámlasztás vízsugárral - a makulátlan bőrért 3 klasszikus kozmetikai kezelés egy készülékben 90 perc alatt. Vagy akár külön-külön a hagyományos kozmetikai kezelésekhez beépítve.

A kezelés célja az elhalt hámlemezek eltávolítása, és a bőr önmegújító folyamatainak ösztönzése.

Az eredmény: hidratált bőr, nyugodt szövet és megélénkült keringés!

A kezelőfej hegye 35 000 rezgést vált ki másodpercenként a bőr megérintésekor. A kezelőfej hatása folytán a felületi, enyhe hámlasztástól egészen a mély hámlasztásig lehet a kezeléseket végezni. A vibráció hatására a vízcseppek, mint mikrorobbanások viszik magukkal az elhalt hámlemezkéket, a felületi szennyeződéseket és a gyulladások egy részét. Az elasztikus hullámok páraszerűen permetezik szét a felvitt folyadékot, ami lehet víz, hidratáló gél, rózsavíz, vagy akár regeneráló ampulla. Ezek a mikroszkopikus nagyságú folyadékcseppek a speciális kezelőfejnek és az alacsony frekvenciás ultrahangnak köszönhetően valóban azokban a rétegekben hatnak, ahol arra szükség van.

Hydroabrázió - Cicoma Kozmetika Szeged

Az eredmény: kitűnő nedvességgel ellátott bőr!

Mivel nagyon gyengéd (kellemes, mikromasszázs érzetű) kezelésről van szó, a legérzékenyebb bőröknél is alkalmazható.
Nagyon látványos eredmények érhetőek el kúraszerűen, de egy kezelés is jelentősen javít a bőrképen!

Kinek ajánljuk?

UV-sugarak által igénybe vett bőrnél. Tisztátalan, akár aknés bőrnél a pórusok alaposabb és mélyebb tisztítására, káros baktériumok elpusztítására. Hatására csökkenthető a mitesszerek száma! Fakó, fáradt, szürkés bőrre, pigmentfoltok halványítására kúrában, bőrfeszesítésre, extra dús hidratálásra!

"Erre a napra várok 3 éve, nagyon örülök, hogy itt lehetek!"

"Leszedjük a felső réteget, és felfrissítjük a bőrt"

"Nyaralás után egy kis bőrfrissítés"